Tokio Hotel A-tól Z-ig

Az ábécé még sosem volt ennyire szórakoztató! Most betűrendben megtudhatod a fiúkról az összes bennfentes információt!

Allergia: Bill a rovarcsípésre és az almára, Gustav a halakra, a sertéshúsra, és a pollenre, Georg pedig a kutya – és macskaszőrre allergiás.

Álomnők: Tom szíve a topmodell Heidi Klumért dobog. Gustav és Georg a született feleség Eva Longoriára indul be. Bill Ashley Olsen-párti.

Barátnő: A fiúknak jelenleg nincs komoly kapcsolatuk! Szóval hajrá csajok!!

Berlin: A Tokio Hotel rendszeresen megfordul a német fővárosban. Minden videójukat itt forgatják: a “Der letzte Tag”-ot egy mozi tetején, a “Schrei”-t egy régi villában, a “Rette mich”-et egy legendás filmstúdióban, sőt a “Durch den Monsun”-t és az “Übers Ende der Welt”-et is a városban vették fel.

Cipőméret: Ha a srácok cipőt vesznek, mind a négyüknek 42-es méretre van szüksége. A ruhaméretek már eltérőek: Tom XL-es és XXL-es, Gustav M-es, Georg és Bill S-es méretet hord.

Cowboy: Tom gyerekként cowboy szeretett volna lenni, ezért minden farsangi bálon western-szerkóba bújt.

Család: A pletykák ellenére a Tokio Hotel tagjai egyelőre nem akarnak elköltözni otthonról! Mind a négyen szüleiknél laknak Magdeburgban, illetve Loitscheban.

Csimpánz: Tom ha tehetné, szíve szerint egy majmot tartana háziállatként.

Évforduló: Minden év augusztus 15-én ünnepel a csapat – ekkor jelent meg ugyanis legelső kislemezük a “Durch den Monsun”, amely azonnal a slágerlisták első helyén nyitott!

Fenékszőr: Egy új szó a Tokio Hotel-lexikonban! Úgy érzem magam, mint egy fenékszőr – mondogatják a srácok, amikor kutyául vannak.

Ford: Gustav álma, hogy egyszer vegyen magának egy Ford G40-es kocsit!!!!!!!

Grupik: Rajongók, akik egyéjszakás kalandokra vágynak kedvencükkel. Gyakorta tanyáznak a banda hotelszobája előtt. Tom kifejezetten kedveli a társaságukat!

Green Day: A Tokio Hoteles srácok az amerikai punk hármas hatalmas rajongói!!!Bár Tom szívesen hallgat hip-hop-ot.

Gyorskaja: A Tokio Hotel többnyire csak egészségtelen gyorsételeken él. A zöldségek valósággal borzasztják őket.

Gyűrű: Georg imádja az ékszereket, a halálfejes gyűrű a legnagyobb kedvence.

Haj: Ha Bill frizurát változtat, azonnal kitör a botrány! Ennek ellenére – vagy éppen ezért – a sztár elég gyakran lep meg minket új hajviselettel. A többiek inkább maradnak a megszokott sörényüknél.

Hangosítás: A turné ideje alatt a szükséges technikai felszerelés összesen 40 tonnát nyom!!

In-Ear-Monitoring (Fül monitor): Ha a TH élőben játszik, a fiúk apró fülmonitorokat használnak. Mivel a nézőtéren óriási a zaj, e nélkül nem hallanák a játékukat, így könnyen félrecsúszhatnának a hangok!

Ital: Red Bull és a cola nélkül el sem tudják képzelni az életüket!!

Játék: A srácok szabadidejükben hatalmas PS2-csatákat vívnak egymással. Kedvencük az SSX TOUR.

Káosz: Ami a fiúk hotelszobájában uralkodik. Különösen Georg nem bír rendet tartani maga körül! Bill többnyire a fürdőszobában okoz kisebb katasztrófákat. Gustav az egyetlen rendszerető a bandában.

Levelek: A Tokio Hotel nap, mint nap levelek százait kapja rajongóitól. Már nem igazán férnek el tőlük, hiszen egyetlen darabot sem dobnának a kukába.

Loitsche: Így hívják azt a Magdeburg melletti kis falut, ahol Tom és Bill lakik az édesanyjukkal és a mostohaapujukkal. A település mindösszesen 700 lakost számlál.

Munkásdekoltázs: Amikor valakinek lehajlás közben kivillan a nadrágjából a feneke “középvonala”, azt a jelenséget a srácok munkásdekoltázsnak keresztelték.

Magdeburg: A banda szülőotthona, itt található a próbatermük, valamint Gustav és Georg otthona is. Gustavék háza közvetlenül egy temetkezési vállalkozás mellett fekszik…

Nevetés: A Tokio Hotelt ritkán mulattatják a unásig ismételgetett viccek. Inkább mulatságos szituációkon szeretnek nevetni.

Off-day (Szabadnap): Így nevezik a srácok azt a napot, amikor semmi dolguk sincs. Ezeken a napokon szinte mindig hazautaznak a családjukhoz.

Olvasás: Georg imádja az irodalmat,de nincs, ideje olvasni. gyakran hangos könyveket hallgat.

Piercing: A Kaulitz ikrek közül Tomnak az alsó ajkában, Billnek pedig a nyelvében és a szemöldökében vagy egy-egy darab. A frontember még többet is szeretne – de csak ha betöltötte a 18-at.

Pizza: Ez az a kaja, amiből a fiuk bármikor bármennyit meg tudnak enni.

Quartett: A négy tagból álló csapat elnevezése – amilyen a Tokio Hotel is!

Ruhátlanul: Így alszik Georg éjszaka. A többiek boxeralsót vesznek fel, ha nyugovóra térnek.

Spagetti: Ez az egyetlen étel, amit Tom segítség nélkül el tud készíteni

Szamuráj kard: Bill és Tom a 16. születésnapjukra kapott tortát stílusosan egy hatalmas szamuráj karddal szelte fel.

Taps: A koncertjeiken, ha a közönség elég lelkesen tapsol, akár három ráadásdal erejéig is visszatérnek a fiúk.

Tokió: Hatalmas álmuk, hogy egyszer a Japán fővárosban léphessenek fel.

U2: A srácok a U2 koncert látványtechnikájának tartják a csúcsok csúcsának.

Vegetáriánus: Amik a srácok sohasem lesznek! Tom, Bill, Gustav és Georg egyszerűen képtelenek lemondani a húsról. Imádják a hamburget, de megértik a vegetáriánusokat, hiszen ők is szeretik az állatokat.

Videóklip: Egyik klipjükben (“Schrei”) egy komplett szobát törtek össze, még a hangszereket sem kímélték.

Wax: Bill Waxszal lövi be a haját.

XL: Tom kedvenc ruhamérete, és az eddig megjelent TH-poszterek, -naptárak nagyságát is ebben a méretben lehet kifejezni!

Yen: Japán fizetőeszköz. A Tokio Hotel tagjai egyszer szeretnének ezzel fizetni – természetesen Japánban.

Zsebpénz: Tom és Bill pénzét édesanyjuk kezeli, és az ikrek minden hónapban zsebpénzt kapnak.