Kinek köszönik a Zimmer 483/Scream albumot?

Tom: Köszönöm!

Először is szeretnék köszönetet mondani anyukámnak – az elmúlt két fantasztikus év hihetetlen támogatásáért. Mindig Bill és mellettem van, ami erőt adott és még ad minden nap és ezáltal nagyszerűen érezzük magunkat.
Nagyon sok köszönet a családom többi tagjának is.
És ezen a ponton meg kell említenem Andreas-t is. Valóban a legjobb barát és irányítja a rajongói klubunkat, úgy ahogy senki más nem tudja.
Szintén szeretném újra megköszönni a producer csapatunknak: Peter Hoffmannak, Pat Benznernek, Dave Rothnak és David Jostnak. A második albumunk felvételi ideje nagyon nyugodt volt, sok móka és tiszta siker volt.
Természetesen, a másik három srác is kivette a részét a nyugodt légkör megteremtésében: az én kis tesókám Bill, Georg és Gustav. Fiúk, örülök annak, hogy ennyire jól kijövünk.
Továbbá, nagy köszönet: Melanie Fürstenek a hatalmas szakmai munkáért és minden bátorító tanácsért, Britta Ostermannak, Nico Gösselnek, Tom Bohnenek, Frank Briegmannak és mindenkinek a hatalmas lemez kiadónknál, az Universalnál. Köszönet Tom Golzernak és Stefanie Foesenak, a hatalmas segítségért, Benjamin Ebelnek, aki nélkül minden zűrzavaros lenne, a mi nagyon szorgalmas Silkenek, és Dunja Pechnernek – néha nem voltunk közös nevezőn, de mindig segítettél. Ne felejtsük el Nettit, mindig ott vagy, mikor szükségünk van rád. Nagyon köszönjöm Alex Richternek, te a kiváló csapatod mindig tökéletes munkát végeztek!

És most egy hatalmas köszönet a rajongóinknak… Mindig velünk vagytok és soha nem hagytok el bennünket… Nagyon kösznöm!!!

Bill

Meg akarom köszönni a családomnak, különösen az anyukámnak, aki mindig velem van és mindenben támogat… Nem tudom, mit tennék nélküle.
Nagy köszönet a legjobb barátnak, Andreasnak. A nevetésünk erőt ad… te vagy a legjobb dolog, ami történhet velem.
David Jost, Dave Roth, Peter Hoffmann és Pat Benzer… nagyon büszkék vagyunk rátok! Sok köszönet Tom Golzernek és Stefanie Foesenek, jó tudni, hogy vagytok, a segítségetek aranyat ér!!
Benjamin és Silke, nagyszerűek vagytok… köszi, hogy mindig türelmesek vagytok, és mindig nyugodtan álltok hozzánk.
Hatalmas köszönet még: Melanie Fürstenek, aki nagyszerű munkát végez, aki mindig velünk van és bíztat újból és újból minket, mindegy milyen késő van, Britta Ostermannak, Frank Briegmannak, Tom Bohnenak, Nico Gösselnek és mindenkinek az Universal Musicnál.
A legnagyobb tapasztalat számomra a koncerteken: nem tudnának Alex Richter, a Four Artist Team és a csodálatos stáb tagok nélkül! Köszi Nathalie, nagyon jó, hogy mindig mellettünk vagy és örülök, hogy vagy. Dunni, te vagy az első ember akit reggel és az utolsó akit este látok… és ez valahogy jó, köszönöm hogy ott vagy!
Georg, Gustav és Tomi, jó tudni, hogy azok vagyunk, még akik voltunk…

Természetesen a legnagyobb köszönet a rajongóinknak jár! Kiáltok értünk, nem baj, hogy milyen késő van vagy hogy milyen hideg, minden reggel, minden este… bíztattok bennünket, egyszerűen mindig ott vagytok!!! Hallgattok bennünket, vigyáztok ránk, és erőt adtok nekünk.

Gustav

Mindenek előtt, meg akarom köszönni a családomnak. Különösen az anyukámnak, az apukámnak és a nővéremnek, akik mindig velem vannak és támogatnak engem.
Nagy köszönet jár a barátaimnak Alexnak, Mauricenak, és Peetnek, akikkel nagyon jól éreztem magam (köszi a 2006-2007-es szilveszter éjjelért ;-))
Szintén köszönet a producereinknek Peternek, Patnak, Davenak és Davidnak, és a hangmérnökünknek Mafrednak a fantasztikus együttműködésért a második albumunkon. Köszönöm Tom Golzernek, és Stefanie Foesenak, hogy ilyen jól figyeltek azokra a dolgokra, amikről én semmit se tudok!
Hatalmas köszönet és minden tiszteletem Benjaminé és Silkéé, akik hatalmas munkát végeztek! Köszönet Natalienak, akinek a jó hangulata mindig fertőző. 1.000 köszönet Davidnek, aki mindig mellettem van. Nagyon megakarom köszönni, a mi kis Drunninknak, akinek mindig velünk kell jönnie. De biztos vagyok benne, hogy túlélted.
Köszönet Häringnak, Warwicknak és az egész BigFish csapatnak, nem ez volt az első videónk amit velük vettünk fel! Köszönet Sakinak, Tobinak, Callinak, Dirknek, és Steffnek, akik mindig velünk vannak és mindent megtesznek a kényelmünk érdekébe. És természetesen köszönöm Billnek, Tomnak és Georgnak. Köszi fiúk az összes mókát és élményt és a lehetőséget, hogy együtt legyünk.

A legnagyobb köszönetem a rajongóinkat illeti, mindig velünk vagytok, és támogattok minket minden shownál, minden eseményen, és minden új kihívásnál. Már alig bírom kivárni, hogy lássalak titeket a koncertjeinken! Mint ahogy az élő stábunkat, és Alex Richtert a teljes Four Artist Teammel! Köszönet az embereknek az Universal Musicnál, akik mindig nagyszerű munkát végeznek, és akik megérdemlik a legnagyobb tiszteletemet.

Még egyszer köszönet mindenkinek!!! A ti Gustavotok

Georg

Mindenekelőtt, meg akarom köszönni a családomnak, természetesen mindig velem vannak és támogatnak engem örökké. Köszönet a producereinknek Dave Rothnak, Pat Benznernek, David Jostnak, és Peter Hoffmannak, akikkel sokat nevettünk egymáson, mialatt készítettük ezt az albumot és akik mindig segítettek nekünk megoldani a nehéz helyzeteket.
Nem felejthetjük el a lemez kiadónkat, az Universal Musicot. különösen megakarom köszönni Melanie Fürstenek, Britta Ostermannak, Nico Gösselnek, Tom Bohnenak és Frank Briegmannak az összes kemény munkájukat. Ezen kívül meg akarom köszönni, a többi TH-s szüleinek és a barátaimnak.
Köszönet Benjamin Ebelnak és Silke Grännek, akik foglalkoznak minden nap a tucatnyi leveleinkkel, akár csak Tom Golzer és Stefanie Foese akik mindig jó tanácsokat adtak. Nagy köszönet a Four Artistnak, a stábunknak és különösen Alex Richternek.
Továbbá meg akarom köszönni, Dunja Pechnernek, Nathalie Franznak és a teljes csapatnak, Andreasnak, Christiannak, Manfrednak, Davidnak és Fabynak.

A végső, de legnagyobb köszönetem a mi fantasztikus rajongóinknak jár, akik nélkül ezt nem élhetném meg!
…Köszönöm…

Köszönjük!
Különösen köszönet jár Lucian Graingenek, a barátainknak az UMGI-ben, különösen Max Holenak, Kate Farmernak, Kate Mahernak, Laura McAnnanak, és Dante Bonuttonak.
Mindenkinek a Polydorban/Fascinationban, különösen David Josephnek, Colin Barlownak, Peter Lorainenak és Poppy Stantonnak.
Az Universál teljes Francia csapatának, különösen Eric Lelievrenek, Guenael Geaynak, Jocelyne Guichannak és Julian Jarsallenak.
És a barátainknak az Interscopenál, különösen Jimmy Iovinenak, Martin Kierszenbaumnak és Bob Johnsennak.
Nagyon különös köszönet jár a német Universal nemzetközi csapatának Berlinben: Cornelius Ballinnak, Kleo Tuemmlernek és Cathrin Miethenek.

És természetesesen a rajongóinknak az egész világon… alig várjuk, hogy minél hamarabb láthassunk titeket a városban nálatok!

Bill, Tom Gustav és Georg!

Pat Benzner, Dave Roth, Peter Hoffmann és David Jost köszöni:
Billnek, Tomnak, Gustavnak és Georgnak (micsoda csapat!), Benjamin Ebelnek, Silke Grännak, David Bärschneidernek, a csapattagok szüleinek, Irisnek, Rixának, Johannának, Beccinek és Giannának, Dörtének és Miának, Larának Mercedesnek, Stefan Muchanak, Jens Fischernek, Ania Jänischnak, Jörn Zimmermannak, Michael Deckernek, Hauke von der Breljének, Henning Mielkének, Dunja Pechnernek, Frank Briegmannak, Tom Bohnenak, Britta Obermannak, Michael Kucharskinak, Jörg Koshorstnak, Hannes Cordesnak, Nico Gösselnek, Jens Rosenak, Natalie Franznak, Thorsten Klagesnak, Sveda Temurnak, Franziska Hohmannak, Jeanin Rennernek, Cornelius Ballinnak, Kleopatra Tümmlernek, Melanie Fürstenek, és a többi támogatónak az Universálnál. Tom Junkersdorfnak, Alex Gernandtnak Sascha Wernickenek, Frank Lotharnak az egész “Four Artist”-nak, Alex Richternek, Evyonne Muhurinak, Gero Langischnak, és mindnekinek a Four Artistban. Nagy köszönet a mi fantasztikus stábunknak! A ‘The Performers’nek, Peter Olsonnak és Alexandra Leisnek, a ‘Deutschrock’nak, Erik Schundernek és Jens Köhlernek, a ROBA-nak: Rolf Baierlenek, EMInek: Andreas Kielnek, Marcus Adamnak, Elmar Giglingernek, Jörg Sandernek, Rainer ‘Kallas’ Hubernek, Kristian Draudenak, Manfred Faustnak, Alex Beckernek, Holger Stonjeknek, Stefan Pintevnek, Guido Karpnak és Marc Ebermannak.