Kinek köszönik a Schrei albumot?

Tom Kaulitz köszöni:
Először is köszönöm a szüleinknek a hatalmas támogatást, nélkülük erre nem lett volna lehetőségünk, főleg Gordon Trümpernek, aki megmutatta Billnek és nekem az zenét, és az anyukámnak, mindent megtesz értünk és nem számít, hogy hol vagyunk, mindig ott van nekünk.
Szeretnék köszönetet mondani a producer csapatunknak is: Peter Hoffmannak, Pat Benznernek, Dave Rothnak és David Jostnak a nagyszerű és kellemes időért az album készítése folyamán. Egész eddigi életünkben ez volt a legizgalmasabb…
Szeretnék köszönetet mondani az összes barátunknak, akik a kezdetek óta mögöttünk állnak és a Hoffmann családnak is, akik az album készítése alatt nem hagytak minket elveszni. Hatalmas köszönet a nagyszerű lemez kiadónknak, akik mindig mögöttünk állnak, Gerrit Wissdorfnak az emlékezetes kocsikázásokért, Sascha Pierronak a nagyszerű fotózásokért és a remek fotókért, a mi szorgalmas vezetőnknek, Benjamin Ebelnek, Tom Golznak, Britta Ostermannak, ahogyan Melanie Fürstenek, Tom Bohnenak és a csapat többi tagjának is.
És természetesen ne feledkezzünk meg a mi nagyszerű rajongóinkról, akik nélkül nem lehetnénk ott, ahol most tartunk… Köszönöm!

Bill köszönete:
Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a zenekaromnak, nagyon élveztem a közös időt és remélem, hogy folytatódni fog. Nagyon jól érzem magam veletek! Nagyon sok köszönettel tartozom a producer csapatunknak is természetesen: Peter Hoffmannak, Pat Benznernek, Dave Rothnak, David Jostnak. Nagyszerű időt töltöttünk együtt és büszke vagyok rá illetve hálás vagyok, hogy ezt együtt hoztuk össze. Ügyvédünk, Tom nagyon sokat segített az elmúlt években. Köszönjük, nagyon sokat segítettél nekünk… és… Benny… nagyszerűen csináltad. Mit kezdenénk nélküled?!
Természetesen ne feledkezzünk meg a családomról és a barátaimról, akik a kezdetektől velünk voltak. A kitartásotok és a támogatásotok nélkül nem lehetnék most itt. Különösen köszönöm az anyukámnak és Gordonnak. Mindig ott van számomra és engem illetve a zenekart mindig nagyon támogatta.
Nem tudom, mihez kezdenék Melanie Fürste, Britta Ostermann, Tom Bohne és a Universal, a mi fantasztikus lemezkiadónk többi tagja nélkül… Katapult… köszönjük az első videóklipünket… Gerrit és Armin… Sosem felejtem el a közös kocsikázásainkat :) Ha… Köszönet Saschanak a rengeteg, csodálatos fotóért.
Természetesen a legnagyobb köszönet a hihetetlen rajongóinknak jár. A szavam eláll tőletek. Egyszerűen Ti vagytok a legnagyobbak!!!! Egyszerűen köszönöm mindenkinek. Majdnem el is felejtettem ezt a csodálatos albumot. Annyira örülök, hogy már láthatom… Bill

Köszönet Gustavtól:
Nagyon nagy köszönet jár a családunknak és a nővéremnek, akik újra és újra inspirálnak, ahogyan René is. Továbbá hatalmas köszönet mindkét turné menedzserünknek, Gerritnek és Arminnak, a számtalan utazásért és repülésért illetve, amit együtt átéltünk, és hogy a fellépéseket a lehető legjobbakká teszitek számunkra. Köszönet a fotósainknak, különösen Sascha Pierronak, akivel jó néhány fotót készítettünk! Köszönjük az ügyvédünknek, Tomnak és a producereinknek, akikkel nagyszerűen éreztük magunkat és még fogjuk is!
Hatalmas dicséret jár Bennynek, a mi kiváló menedzserünknek és a többieknek, akik sok mindent elintéznek nekünk. Köszönet Mellinek, Brittának, és mindenkinek, aki a Universalnál dolgozik és elősegítik a szakmai fejlődésünket.
Köszönet a legjobb haveromnak, Alexnek is, aki mindig felhívott a promóciós turnén és mindig jó kedvre derített illetve, hogy sokat beszélhettünk.
Hatalmas köszönet az ügynökségünknek és a Katapultnak, amely elkészítette az első videóklipünket és nagyon jól éreztem magam a forgatáson és srácok minden elismerésem a tiétek. Akiket esetleg most kihagytam, kérlek, ne haragudjatok rám! Egyébként, még egyszer köszönöm mindenkinek… Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!

Georg szeretne köszönetet mondani:
Első sorban szeretnék köszönetet mondani az anyukámnak és az új apukámnak a végtelen támogatásért illetve azért az egy-két jó tanácsért. Továbbá szeretnék hatalmas köszönetet mondani a mi remek producer csapatunknak Peter Hoffmannak, Pat Benznernek, Dave Rothnak és David Jostnak, azokért a remek órákért amelyeket a stúdióban töltöttünk. Persze nem felejtettem el a mi fantasztikus lemezkiadónk segítségét és Melanie Fürstét, Britta Ostermannt és Tom Bohnet sem. Gerrit és Armin, rólatok sem feledkeztem meg, ahogy azt sem ahogy bejártuk egész Németországot.
Továbbá köszönöm a többiek szüleinek és különösen a barátaimnak köztük z.b.-nek, és Fabynak, akik sosem felejtettek és mindig mellettem állnak a nehéz időkben. Köszönet Sascha Pierronak a remek fotókért és Tom Golzernek a választ minden kérdésre. Bennynek is hatalmas köszönet a rengeteg fáradozásáért, amelyet az elmúlt hónapokban tett… :-)
Az utolsó köszönetnyilvánításom a rajongóinknak jár természetesen, akik nélkül nem élhettük volna át mindezt… Köszönöm…

Peter Hoffmann, Patrick Benzner, Dave Roth és David Jost köszöni:
Billnek, Tomnak, Gustavnak és Georgnak (Ti vagytok számunkra a legnagyobbak!), szüleiknek, Irisnek, Rixának, Johannának, Beccinek & Giannának, Dörtenek, Snoppynak, Benjamin Ebelnek, Carolinnak, Stefan Muchanak, Haukenak, Tom Bohnenak, Britta Ostermannak, Kati Eismannak, Melanie Fürstenek, és mindenkinek a Universalnál, André Selleneitnak, Fee Wolnak, Axel Erlernek, Friedemannak, Dirk Steffensnek, Jörg Sandernek, Rainer Kallasnak, Gerrit Wissdorfnak, Armin Treptaunak, Stefan Pintevnek, Dirk Rudolphnak, a Meister-Singerkonzertenek, Illi P.-nek, Alex G.-nek & Sascha W.-nek, Devillenek, Brainstormnak, a Hastings Music-nak, a Media Music-nak, E. Gundelnek, Sascha Pierronak, a Katapultnak.