Képeslapok és levelek a srácoktól

Hello kedves BRAVO olvasók!!!

Szeretnénk köszönetet mondani a hatalmas támogatásért és reméljük, hogy a turnén együtt úgy fogunk, játszani, mint még soha! Szóval… Talán hamarosan látjuk egymást egy koncerten…

Addig is,
Tom, Gustav, Bill, Georg

Hello Emberek,

Most bezárkóztunk pár hétre a stúdióba és a második albumunk új dalain dolgozunk. Szuperül megy – nagyon sok ötletünk van és az első dalokat már fel is vettük! Bár jól érezzük magunkat a stúdióban, már alig várjuk, hogy véget érjen és újra a színpadon állhassunk és hallhassuk, ahogy az új dalainkat éneklitek!

Addig is…

Hello Emberek!

Ez az év is mindjárt véget ér, ami nekünk nagyon gyorsan eltelt! Mielőtt néhány napot eltöltünk a családunkkal, szerettünk volna még egyszer megköszönni nektek a sok támogatást.
Nagyon jó volt! Mindenhova kísértetek minket, minden fellépésünkön ott voltatok és minden koncertünkön velünk tomboltatok!
Az Ein Herz für Kinder koncert volt idén az utolsó fellépésünk, de reméljük, hogy az új turnénkat a “483 Tour”-ra is eljöttök!
De még mielőtt újra élőben játszanánk nektek és elkezdődne a turnénk, az év elején elöljáróban megjelenik az új dalunk “Übers Ende der Welt”.
Számunkra ebben az évben a karácsonyi ajándék nem fontos, mi már annak is örülünk egyszerűen, hogy azt a kevés időt is a családunkkal tölthetjük, új energiával töltődhetünk fel és pár napig, nem csinálunk semmit se.
Kellemes karácsonyt szeretnénk kívánni nektek és családotoknak és sikeres kezdést 2007-re!

Georg, Bill, Gustav, Tom

Kedves BRAVO olvasók!!!

Emberek, számunkra ez az év egyszerűen hihetetlen volt. Összeszedtem a gondolataimat az átélt élményekről. Olyan eszméletlen élményekben volt részünk, amelyeket korábban el sem tudtunk képzelni! 2006 márciusában volt pár olyan nap, amely különösen megdöbbentett. Turnéztunk, és Oberhausenben vettük fel az első koncert DVD-nket. Iszonyatosan izgatottak voltunk, mivel ilyet még soha életünkben nem csináltunk még. Másnap korán reggel Berlinbe kellett utaznunk, hogy próbálhassunk az Echo díjátadóra. Este felléptünk a “The Dome”-on Krefeldben – nagyon szuper volt. Aztán irány vissza Berlinbe – az Echo fellépésre, ahol megnyertük a legjobb új zenekar díját. Ezt egyszerűen nem lehet ép ésszel felfogni! Azért a “Durch den Monsun” forgatásán kicsit aggódtam. A semmi közepén voltunk, térdig álltam a vízben, és el sem tudtam képzelni, hogy ebből még egy jó klip is kerekedhet! De nagyon király lett! És akkor indult csak az igazi ünneplés, amikor kiderült, hogy a kislemez első lett a slágerlistákon! Mindent nektek, a rajongóknak köszönhetünk, Nélkületek semmire sem vittük volna!

Köszi mindenért!
Tom

Gyönyörű szép napot kedves Emberek!!!

Le a kalappal, az elmúlt év előtt! Azt sem tudom, hogy hol is kezdjem! Lehetetlenség lenne egyetlen eseményt kiemelni! Szinte minden nap történik velünk valami izgalmas. Az első koncertünkön, Waltropban tényleg leesett az állam! Akkor még csap pár napja játszoták az első videóklipünket. Mi és a szervezők arra számítottunk, hogy 500 néző fogad majd minket, de hirtelen 5.000 ember állt ott!!!! És a rajongók teli torokból énekelték velünk a “Durch den Monsun”-t. Annyira csodálatos érzés volt! Néhány héttel később a szülővárosunkban 75.000 ember előtt léptünk színpadra. A hangbeállást korán reggel, 6.00-kor tartottuk. Hulla fáradtak voltunk, viszont ahogy később elmesélték nekünk, este mikor másodikként színpadra léptünk, már teljesen beindultunk. Ez a két eset mélyen belevésődött az emlékezetembe – sosem fogom elfelejteni őket. Ezt mind a családomnak, a producereinknek és természetesen a BRAVO-nak valamint mind azoknak köszönhetem, akik osztoztak a sikereinkben…

Szívből köszönünk mindent!
Gustav

Hello Szeretteink!!!

Sosem fogom elfelejteni ezt az évet. Egy valódi álmom vált valóra. Mindig is hatalmas színpadokon akartam állni és meg akartam mutatni az embereknek a zenénket. És most öt ember helyett egy csapásra 10.000 ember áll a színpad előtt. Csak 2006-ban 50 koncertet adtunk. Élőben játszani a legszuperebb érzés! Igazán remek stábunk van, nagyon jól éreztük magunkat a turnézás alatt és a rajongók a legjobbak! Semmit sem találok szörnyűnek. Már azt is megszoktam, hogy én vagyok a címlapokon. Sőt, tök jó látni, hogy a média olyan apróságokról is azonnal beszámol, mint egy új frizura! Boldog vagyok, hogy a hihetetlen sikereink ellenére is mindig hűek tudtunk maradni önmagunkhoz. Természetesen egy kicsit érettebbek és talán felnőttebbek is lettünk. Persze még mindig a korunkbeli srácok vagyunk. Mindenesetre köszönet a rajongóknak a csodálatos évért, melyet együtt éltünk át Mindent nektek köszönhetünk – a díjakat, az aranylemezeket, és a fantasztikus turnét! Egy újabb szuper év jön…

Szeretünk mindenkit!
Bill

Hello, Emberek!!!

Eszembe jutott, hogy egy évvel ezelőtt még az iskolában ültem. Arra gondoltam akkoriban, hogy hamarosan leforgatjuk az első videónkat, és minden tök szuper lesz. De sohasem hittem volna, hogy ez fog történni. Csak akkor fogtam fel igazán először, hogy sikeresek vagyunk, mikor megkaptuk a Comet-díjat. Az volt életem legmeghatározóbb élménye! Oberhausenbe, a König-Pilsener-Arenaba utaztunk. Állati volt, abban az igazi arénában lenni. Azt gondoltuk, hogy tök szuper, hogy jelöltek minket, de nem nyerhetünk. És aztán ktészer is sikerült! Egyszerűen leírhatatlan érzés volt. A zenekar tagjainak egymáshoz fűzödő kapcsoalta sokkal szorosabbá vált. A nap 24 óráját együtt töltjük, és mindent megosztunk egymással. Ez iszonyatosan összeköt minket. Azért természtesen, mindenkinek megvannak még a saját személyes kis titkai, amelyeket csak az otthoni barátainkkal osztunk meg. Boldog vagyok, hogy pont ezekkel a srácokkal alkothatok egy zenekart. Ez életem legszebb időszaka. És a rajongók nélkül sehol sem lennénk, ezzel mi is tisztában vagyunk. Ők a támaszaink, de a stábunk is nagyon szuper és mindig mellettünk vannak.

Köszönet mindenért!
Georg

Hello Emberek,

Micsoda nap, micsoda este – még mindig nem fogtuk fel, hogy ez tényleg megtörtént. Nem is számítottunk rá, hogy esetleg megnyerhetjük ezt az ECHO-t, és természetesen hatalmas meglepetés ért így minket – ez nagyon szuper!
Nem igazán tudjuk megfogalmazni, hogy mit is jelent ez számunkra. Nem csak azért mert egyfajta elismerése a munkánknak, hanem főként miattatok, mert ti tettétek ezt lehetővé – ez a díj tőletek jön, a világ legjobb rajongóitól.
Tudjuk, hogy nincs sok lehetőség arra, hogy viszonozzuk mindazt, amit értünk tesztek – bármikor és bárhova megyünk, már ott vagytok és vártok ránk.
Ezért és mind azokért a rajongói levelekért, amelyet minden nap kapunk, a támogatásotokért illetve, hogy mellettünk álltok, szeretnénk nektek ezért az ECHO díjért KÖSZÖNETET MONDANI.
Pár nap múlva újra turnézni fogunk. Alig várjuk, hogy újra láthassunk titeket. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy mit fogtok szólni ahhoz a meglepetéshez, amivel készülünk nektek.

Nagyon KÖSZÖNJÜK!
A ti Tomotok, Billetek, Gustavotok és Georgotok

Hello,

Emberek,nagyon meleg fogadtatásba részesültünk Stockholmban, sok napsütéssel, de a nyelvhasználat , szóval szükségünk van a hiányos angolunkra. Ma dedikálni voltunk, és meglátogattuk az Ikeát, és utána rénszarvason mentünk, és ropogós kenyeret ettünk vacsorára ;-). Kétség nélkül, nagyszerű utunk volt, szuper emberek, egy nagyon barátságos ország és az albumunk egyenesen a listák élére jutott!

Holnap Madridba leszünk!!!
Tom, Bill, Gustav, Georg

Hello emberek!!

Azt hittem, hogy nagyon meleg lesz itt, de egész nap esett és ilyen időben játszottunk az MTV szabadtéri koncerten is.
A koncert hihetetlen volt, jól szórakoztunk és a rajongó közönségünk majdnem felrobbant és óriásiak voltak.
Nem teljesen olyan, mint otthon, de…;)
Remélem, játszhatunk majd valamikor egy nagy csarnokban itt Spanyolországban, de az időbeosztásunk túl szoros. Ma este elmegyünk spanyol kaját enni és megnézzük, hogy milyen itt az éjszakai élet!

Szeretettel,
Bill, Georg, Tom, Gustav

Hello szépségeim!!

Az olaszok nem akartak minket elengedni…
A reptéri dolgozók sztrájkoltak, az olaszok gyakran csinálnak ilyet, monda nekünk a stewardess!!
Az utazásunk nagyon stresszes volt, de a “Festival Bar” nagyon jó volt…
Voltunk a Stern TV-ben, hogy megmutassuk, hogy hogyan éljük meg mi mindezt. Útban Olaszország legnagyobb zenei csatornájához a sofőrünk megtanította nekünk az első olasz káromkodásokat… amit mi sose fogunk mondani!

Szeretettel,
Georg, Gustav, Bill, Tom

Mon Chéri,

Ma voltunk Párizsban az M6 zene csatornánál. Itt mindent hihetetlenül gyorsan szerveznek meg, akárcsak nálunk otthon, és a végén minden összejön… valahogyan!
Aztán, mint mindig, a szállodába mentünk, de aztán késő éjjel még “titokban” az Eiffel-toronyba voltam, fényképeket készíteni. Ha akarjátok, küldök nektek párat – ach ja! Remélem tetszettek a sirályok :)!

Hamarosan találkozunk,
Gustav, Tom, Bill, Georg

Hello mindenki!

Non-stop promózás és most ráadásul angolul!!! Jó, legalábbis részben :-) De jobb, mint amit vártunk. Londonban több lehetőségünk adódott, és volt egy kis időnk, hogy körbejárjuk a várost. Aztán pihentünk, és dvd.ket néztünk a szobában. Most kicsit korán kerültünk ágyba, mert reggel 5 órakor kelünk. Ugyanis holnap játsszuk az első koncertünket a szigeten!!! Szurkoljatok nekünk (noha Georgnak ez úgyse segít ;))

Szívélyes üdvözlettel,
Tom, Gustav, Bill, Georg

Hello Emberek!

Holnap se interjú, se koncert, se fellépés, se fotózás, hanem végre szabadnap!!! Sokáig fogunk aludni, aztán megyünk haza! Reméljük tetszettek a képeslapok, mindenesetre nagyon kedves rajongói leveleket kaptunk!
Köszönjük és holnap találkozunk a repülőtéren… B-)

Georg, Gustav, Tom, Bill

Kedves Backstage Tagok!!!

Üdvözlünk a backstage oldalunkon! Kizárólag nektek készítettük ezt az oldalt, ahol exkluzív képeket, szuper videókat, személyes üzeneteket és az aktuális infókat találjátok meg. Akárcsak egy pillantás a “kulisszák” mögé.
Szóval először nézzetek szét, és aztán írjátok meg nekünk a véleményeteket a Fans@TokioHotel.de-re, már nagyon izgatottan várjuk, hogy hogy tetszik nektek.
Mindenesetre olyan gyakran leszünk itt amennyire, csak tudunk, és szállítjuk nektek az új dolgokat!!

Addig is…
Tom, Bill, Gustav, Georg

Hello Emberek,

Most van néhány szabadnapunk, és élvezzük a gyönyörű napsütést – habár kicsit tényleg nagyon meleg van :-)
Várjuk az interjú kérdéseiteket, és megragadnám a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak a Német fanklubnak a megértésért.
Ne legyetek szomorúak, nem felejtettünk el benneteket… éppen ellenkezőleg…!

Bill, Gustav, Tom, Georg

Kedves Rajongók,

Köszönjük nektek a hatalmas támogatást. A szavazataitok által az MTV European Music Awardson most jelöltek vagyunk két kategóriában: Legjobb együttes és Inter Act.Nagyon sokat jelenten számunkra, ha csak az egyiket megnyernénk és úgy hisszük, hogy elég jó esélyünk van rá – de, erre csakis a ti támogatásotokkal lehetünk képesek, mivel a rajongók dönthetik el, hogy ki nyerje a díjat végül! Szóval számítunk rátok és szavazzatok ránk a: http:// www.ema.mtv.co.uk/votenow.Vigyázzatok magatokra, szavazzatok ránk mert számítunk a támogatásotokra!

Tom, Bill, Gustav, Georg

Kedves Rajongók,

Szeretnénk nektek jó szórakozást kívánni a hivatalos rajongói klubunk új oldalához és köszönjük mindannyitoknak, akik a régi oldalt látogatták!
Szóval jó szórakozást az új dolgok felfedezéséhez, és boldogok vagyunk, ha tetszik nektek az oldal!

Tom, Bill, Georg, Gustav

Kedves rajongók,

Sajnáljuk, hogy arról kell értesítenünk benneteket, hogy a meghirdetett időpontban nem tudunk fellépni Marseilleben és Montpellierben. Egy előadónak szinte nincs annál rosszabb, mikor képtelen fellépni, de sajnos jelenleg nem tudok énekelni. Beszéltünk különböző orvosokkal, de egyikük se tudott segíteni nekem, helyette az ellenkezőjét tették és erősen ajánlották, hogy az elkövetkezendő pár napban egyáltalán ne énekeljek. Így nem maradt más lehetőség számunkra, mint, hogy leállunk a turnéval két napra. Mi tényleg nagyon sajnáljuk ezt, és szeretnénk bocsánatot kérni az összes olyan rajongónktól, akik direkt emiatt változtatták meg a terveiket, és remélem, hamarosan jobban leszek. Köszönöm az összes “jobbulás” rajongói levelet, amit küldtetek nekem.
Légyszi ne haragudjatok ránk!

Köszönünk mindent!!!
Bill, Tom, Gustav, Georg

Hello Emberek,

Nagyon örülünk, hogy érdeklődtök. Jelenleg sajnos nem tudunk a Saar-vidékre menni, és reméljük, hogy megértitek. Amint lehetsége, megyünk hozzátok.

Tom, Bill, Georg, Gustav

Kedves rajongók,

Sajnáljuk, hogy arról kell értesítenünk benneteket, hogy a meghirdetett időpontban nem tudunk fellépni Marseilleben és Montpellierben. Egy előadónak szinte nincs annál rosszabb, mikor képtelen fellépni, de sajnos jelenleg nem tudok énekelni. Beszéltünk különböző orvosokkal, de egyikük se tudott segíteni nekem, helyette az ellenkezőjét tették és erősen ajánlották, hogy az elkövetkezendő pár napban egyáltalán ne énekeljek. Így nem maradt más lehetőség számunkra, mint, hogy leállunk a turnéval két napra. Mi tényleg nagyon sajnáljuk ezt, és szeretnénk bocsánatot kérni az összes olyan rajongónktól, akik direkt emiatt változtatták meg a terveiket, és remélem, hamarosan jobban leszek. Köszönöm az összes “jobbulás” rajongói levelet, amit küldtetek nekem.

Légyszi ne haragudjatok ránk!Köszönünk mindent!!!
Bill, Tom, Gustav, Georg

“Volt egy barátnőm, akivel valamikor arra a pontra jutottam, hogy neki is és nekem is világos volt, hogy mi teljesen különbözőek vagyunk. Már nem akartuk tovább folytatni. Habár igazából egyikünknek sem volt igazán bátorsága, hogy befejezzük a kapcsolatot. Ez az elég hosszú időszak nagyon fájdalmas és szomorú volt. Noha mi már nem akartunk közös jövőt többé, de azelőtt szép időt töltöttünk el együtt és sok mindent éltünk át közösen. És ez tette olyan nehézzé, hogy megtegyük ezt a lépést és elváljunk véglegesen egymástól. Erről az érzésről, amely belülről ebben a helyzetben teljesen magával ragad, szól ez a dal. Mindenesetre akkoriban rájöttem, hogy az embernek néha először be kell fejeznie, hogy tényleg tovább tudjon élni/lépni. És egy szakítás nem mindig rossz dolog – lehet, hogy egy új dolog kezdete. És részemről nem csak az új szerelmet értem. Egy szakítás lehet akár egy ajtó is, egy teljesen új élethez.”
Hello,

Sajnáljuk, hogy nem tudunk ott lenni a díjátadón, de az európai turné próbáinak közepén vagyunk!
Nagyon köszönjük a támogatásotokat!
Ez a díj miattatok van – a svéd rajongóink miatt!
Látjuk egymást a koncerten Stockholmban!

Bill, Tom, Gustav, Georg

Kedves Rajongók,

Borzasztóan sajnáljuk, hogy le kellett mondanunk a koncertjeinket, de nem maradt más választásunk. Bill most repült haza, hogy a lehető legjobb kezelést kaphassa meg, de az ottani orvosok is azt mondták neki, hogy egy teljes hétig nem énekelhet, és egész idő alatt ágyba kell maradnia! Ha Bill nem hallgat az orvosra, akkor annyira károsodhatnak a hangszálai, hogy soha többé nem tud majd egy hangot sem énekelni. Jelenleg Bill nagyon le van törve és csalódott. Reméljük, hogy hamarosan rendbe jön és visszatérhet velünk a színpadra. Kérünk titeket, hogy ne haragudjatok ránk a koncertek lemondása miatt…

Tom, Georg, Gustav

Az egész együttes és különösen Bill nevében szeretnék szívből köszönetet mondani minden rajongónak az üzenetekért, levelekért, amelyeket Bill műtétje miatt kaptunk.
Bill nagyon örül, hogy mindannyian bíztatni próbáljátok. Bill és mi mindannyian hihetetlenül sajnáljuk, hogy nagyon sok koncertet le kellett mondanunk és reméljük, megadjátok nekünk a lehetőséget, hogy kárpótoljunk benneteket.Tom

Helló,

Bill vagyok, a Tokio Hotelből!Sajnos most tíz napig nem beszélheted, de senki sem tiltotta meg nekem az írást… szóval ezért úgy gondoltam írok nektek srácok pár sort itt a Tokio Hotel.de-n.Amint a legtöbbetek valószínűleg hallotta, a műtétem jól ment és el tudjátok képzelni, hogy mekkora kő esett le a szívemről. Világos, senki sem tudja, hogy fog szólni a hangom a 10 napos hallgatás után, de az orvosok folyton azt mondják nekem, hogy minden rendbe lesz – erre építenek természetesen, de ez nem teljesen biztos. De mégis optimista vagyok, hogy minden úgy fog szólni, mint korábban.

El tudjátok képzelni, hogy milyen izgatott vagyok amiatt a nap miatt, mikor végre újra beszélhetek… egyszerű és megható kínzás, hogy egész nap be kell fognom a szám és tíz teljes napig! Nagyszerű, hogy ez alatt az időszak alatt anyaként gondoskodnak rólam ;-) Gustav & Georg rendszeresen meglátogat és Tom meg úgyis minden órában velem van.

Köszönöm nektek az összes “Gyógyulj meg” kívánságot, ami az interneten érkezett. Alig bírom elhinni, hogy milyen sok ember aggódik értem és valószínűleg egy hónapig olvasgathatnám, és még akkor sem látnám a jókívánságok végét. Egy hatalmas köszönet a gigantikus támogatásotokért – egyszerűen csodálatosak vagytok… a legjobb rajongók akiket az ember kívánhat!!!!

Kedves Mindenki,

Először is szeretném megköszönni a rajongóinknak az összes ‘gyógyulj meg’ kívánságot, hozzászólást és ajándékot, amit küldtetek nekem. Hihetetlen volt és most már könnyen nyithatnék egy gyógyszertárt :-)
A segítségetek tényleg nagyon sokat segített az elmúlt hetek alatt. Köszönöm – srácok nagyon kemények vagytok!
Tom velem van és mellettem a hét minden napján. Georg és Gustav is rendszeresen eljön, ami nagyszerű… Szerencsére már túl vagyok a nehezén! A műtét jól ment és a ‘tíz napos beszédtilalom’ is elmúlt! Ez kínzás volt – képzeljétek el, hogy egy árva szót nem szólhattok és még nevetned sem szabad tíz napig!!! Most már elkezdődött a hang rehabilitációm – de nem akarok panaszkodni! Még mindig nagyon boldog vagyok, hogy a műtét nagyon… jóóóóól ment és az orvosok azt mondták nekem, hogy minden rendben lesz!
Boldog vagyok, hogy hamarosan visszatérhetek a színpadra, hogy játszhassak az összes közelgő nyári fesztiválokon!Addig is vigyázzatok magatokra, és köszi, mindenért.

– Bill

Kedves BRAVO olvasók!

Mit is mondhatnék – teljesen el vagyok árasztva! Az együttérzésetek, a sok ajándékotok és a bátorító szavak végtelenül könnyebbé tették az utolsó napjaimat. Természetesen féltem a műtéttől, valamint az altatástól és a vágástól. De Tom egész idő alatt mellettem volt, ami igazi segítség volt. Alig ébredtem fel az altatásból, a barátaimnak és a családomnak, valamint a csapatunknak is küldtem egy SMS-t, hogy újra ébren vagyok. És természetesen szeretném, ha tudnátok, hogy jól vagyok. Az orvosok azt mondták, hogy a műtét a tervek szerint ment. De először a tíznapos ‘csend szünet’ után fogunk többet tudni. El se tudjátok képzelni, milyen nehéz ez, hogy csendbe maradjak… Még nevetnem sem szabad!
Amint többet tudok, tudatni fogom veletek. Még egyszer, nagyon köszönök mindent – tényleg ti vagytok a legjobbak – és hamarosan megint látjuk egymást.

A ti Billetek

Hello Mindenki,

Ez hihetetlen és nagyon izgalmas. Csupán néhány hónappal ezelőtt jártunk először Észak-Amerikában és most lehetőségünk nyílt arra, hogy jelölve vagyunk az egyik legnagyobb és legtekintélyesebb zenei díjra a zene iparban: a Video Music Awardra! Nagyon izgatottak vagyunk és meg akarjuk köszönni a támogatásotokat, mert ez mind miattatok van! Ha jelölve akartok látni bennünket a VMA-an Los Angelesben, szeptember 7-én, akkor most menj az MTV honlapjára, és szavazz a ‘Monsoon’ videónkra!

Köszönjük a támogatásotokat, és hamarosan találkozunk!
Tom, Bill, Gustav, Georg

Hello Mindenki!

Srácok, jelöltetek minket a ‘Legjobb Új Előadó’ kategóriában az MTV Video Music Awardson!!! Ez csodálatos. Köszönjük a hihetetlen támogatásotokat!!! Most, hogy megvannak a jelöltek a LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ kategóriában, tiétek az esély, hogy ezen csodálatos kategória GYŐZTESEIVÉ tegyetek minket – minden a ti kezetekben van, ezért kérünk titeket, hogy szavazzatok ránk a LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ kategóriában.

Nagyon köszönjük mindannyiótok támogatását!
Tom, Bill, Gustav, Georg

Hello srácok!

Nagyon köszönjük a hihetetlen támogatásotokat az elmúlt pár hónapban – hihetetlen az ami lehetővé vált számunkra az USA-ban a TI segítségetekkel! Eszméletlen izgalmas most látni, hogy az amerikai rádióállomások most játszzák a Monsoon-t… olyan mintha egy álom vált volna valóra!!!
Ha gyakrabban akarjátok hallani a dalunkat, a Monsoon-t a helyi rádióállomásotokon, akkor kérjétek ahányszor csak tudjátok!

Nagyon köszönjük,
Bill, Tom, Gustav, Georg

Hello srácok,

Köszönjük mindannyiótoknak a hihetetlen támogatást a szavazatokért! Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy idén egy újabb Cometet vehettünk át. A “Legjobb Online” Sztár egy nagyszerű díj, és reméljük, hogy hamarosan megköszönhetjük nektek az új albummal!Hamarosan látjuk egymást!

Tom, Georg, Gustav, Bill

Hello srácok!

Ez egyszerűen hihetetlen! Díjat kaptunk Franciaországban az NRJ díjátadón egy nagyon kiemelkedő kategóriában, a “Legjobb nemzetközi zenekar”-ban.
Nagyon köszönjük a támogatásotokat, srácok nagyszerűek vagytok! Reméljük, hogy pár hét múlva találkozunk a WELCOME TO HUMANOID CITY európai turné valamelyik hozzátok közeli városában.

Vigyázzatok magatokra!
Bill, Tom, Gustav, Georg

Szeretettel a TOKIO HOTEL-től, hogy hét nap múlva találkozunk Oroszországban!Tom, Georg, Gustav, Bill

Hello Emberek!!!

Nagyon köszönjük ezt a Cometet! Ismét nagyon-nagyon boldoggá tettetek minket… Hihetetlenek vagytok!

KÖSZÖNJÜK

Hello Japán!

Csak szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy mellettek állunk ebben a nagyon szomorú és kemény helyzetben. Minden gondolatunk és SZERETETÜNK veletek van srácok!!!!Reméljük, hogy minden hamarosan rendbe jön, emberek törődjetek és támogassátok egymást.

A LEGJOBBAKAT!
Tom, Gustav, Georg, Bill

Gyönyörű bolt! Nagyon köszönjük!
Addig is!!!Bill, Tom

Konichiwa!

Ez az üzenet a japán rajongóinknak szól és különösen azoknak, akik Tohoku térségében élnek. Csak szeretnénk veletek tudatni, hogy a gondolataink minden egyes nap veletek vannak!
És reméljük, hogy megtaláljátok a módját, hogyan maradjatok erősek és kitartás! A szívünk veletek van!

Reméljük hamarosan találkozunk…

Gustav, Georg