Régebbi kinézetek

Itt megtekintheted az oldal költözés előtti és utáni kinézeteit illetve nyomon követheted, hogy mennyit változott valamint fejlődött a kezdetek óta az oldal külsőleg.

t-h-b-t.gportal.hu korábbi kinézetei

version01 Név: Echo 2007
Vélemény: Első kezdetleges fejlécem és igazából itt még fogalmam sem volt a grafikai dolgokról.
version02 Név: Neon
Vélemény: Ez már egy fokkal jobban sikerült, mint az előző.
version03 Név: Krone
Vélemény: Az oldal első komolyabb dizájnja, amihez Yeany készítette a fejlécet.
version04 Név: Ikrek 4 Ever
Vélemény: Az egyik kedvenc fotósorozatom az ikrekről és ebből mindenképpen akartam egy fejlécet. Szerintem annyira nem is sikerült rosszul és úgy emlékszem tetszett is nektek.
version05 Név: Tom
Vélemény: Mai napig az egyik kedvencem!
version06 Név: Being on a holiday with TH boys
Vélemény: Ez csak egy ideiglenes fejléc volt nyáron míg nyaraltam és nem igazán mondanám rá, hogy tetszett. Gyorsan készült és szerintem összecsapott is. Talán a fotók adnak neki némi húzó erőt.
version07 Név: Happy Birthday to our favourite Twins
Vélemény: Az ikrek szülinapjára készült. Valami olyasmit akartam, ami felöleli az eddigi korszakokat. Többé kevésbé sikerült is de, azért nincs benne a TOP 3 -ban.
version08 Név: Happy Birthday to our sweetest Gustav!
Vélemény: Első Gustavos fejléc, ami a szülinapjára készült. Gustav aranyos a képeken :)
version09 Név: 1 Year
Vélemény: Szeptember tényleg a szülinapok időszaka volt, mert az oldal is akkor lett 1 éves. Ez a Billes fejléc is ennek a tiszteletére készült.
version10 Név: Leb die Sekunde
Vélemény: Mai napig talán a szívemhez legközelebb álló fejléc. Az egész kinézete nagyon tetszett és szerencsére nektek is. Tom pedig a mind a négy fotón nagyon aranyos!
version11 Név: Devilish was the past
Vélemény: Mikor ezt a fejlécet készítettem akkor nagyon nosztalgia lázba égtem arra emlékszem ezért mindenképpen tisztelegni akartam a múltnak, vagyis a Devilish korszaknak! Szerintem jól sikerült.
version12 Név: 1.000 Meere
Vélemény: Eleinte nem igazán szerettem ezt a fejlécet, de minél többet láttam annál jobban tetszett.
version13 Név: Mi csak együtt vagyunk egy egész, egy ember!
Vélemény: Imádtam ezt a fejlécet, mert nemesen egyszerű. Először a képet szerettem meg, és utána egy cikkben találtam hozzá az idézetet. Azt hiszem nagyon jó párosítás és keményen a TOP 3-ban van nálam!
version14 Név: A tour stays in your memory and in your bones for a long time
Vélemény: Ez a dizájn már más mint a korábbiak. Előtte világos volt az oldal, de nagy változást akartam és valami nagyon drasztikusat. Ezért teljesen fekete – fehérre váltottam. A fejlécet nagyon szeretem és a képek is tökéletesek az oldal külsejéhez. Valamint ennél a dizájnnál kezdtem el kísérletezni a fejléces menüvel és a CSS kódokkal. A visszajelzéseitek is elég pozitívak!
version15 Név: Georg B-Day
Vélemény: Georg 21. szülinapjára készült és szerintem nem is lett olyan rossz. Az oldal története során az első Georgos fejléc, de igazából a róla szóló fejléckészítést kiélem máshol, szóval ezért nem szorgalmazom ezt itt annyira. Az oldal stílusa időhiány miatt alapvetően nem változott, bár ehhez a fejléchez is passzolt a fekete stílus.
version16 Név: Meine Stimme ist alles für mich!
Vélemény: Már a megjelenése óta tetszett ez a fotósorozat és mivel régen volt Billes fejléc ezért tökéletesnek találtam hozzá. Az oldal megint teljesen más lett hiszen sötétből teljesen világos lett. Persze most megpróbáltam a másik három srácot is valamilyen formába bele csempészni a dizájnba.
Új fajta menüstílust is kipróbáltam és az affikat is formáztam. Összességében nagyon tetszik és ti is pozitív visszajelzéseitekkel igazoltátok ezt.
version17 Név: Comet
Vélemény: Nagyon örültem, hogy a srácok négy díjat söpörtek be a Cometen ezért megérdemelt egy dizájnt a dolog. A fejlécet nagyon szerettem és most kivételesen valami egyszerűt akartam és szerintem így is elég jó lett. A háttérrel szenvedtem leginkább és így sem lett valami tökéletes mert, más böngészőben elcsúszik sajnos. Végül is annyira nem lett rossz és elég sokáig volt fent.
version18 Név: Paris
Vélemény: A dizájn képeit nagyon szerettem és ekkoriban nem volt semmi aktuális dolog a srácokról, így ezekre esett a választásom. Kicsit újítottam az elrendezésen és így már nem csúszott szét az oldal a különféle böngészőkben. Szerettem ezt a dizájnt és ti is amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy eddig ezt dicsértétek a legtöbbet!
version19 Név: Just Trust Me!
Vélemény: Nem a kedvencem és szerintem életembe nem szenvedtem annyit mint ezzel. Számomra csak a fotó tetszett rajta meg a szöveg, de a többi úgy nem. Viszont legnagyobb megdöbbenésemre, nagyon sok pozitív véleményét kaptam ezzel kapcsolatban!
version20 Név: EMA
Vélemény: Ez volt az egyik olyan dizájn, amire én is azt mondom, hogy igen ez tényleg nem lett rossz, még nekem is tetszik. A háttér volt egy kicsit macerás mert ilyet még nem igazán csináltam és ez kicsit merészebb lett mint, szokott. A háttér sajnos nem csak nekem tetszett mert még állítólag valami portálépítős oldalon is fent van, bár a mai napig nem tudom melyiken.
A ti véleményetek viszont egybe hangzóan nagyon jó volt, csak kedves kommentárokat írtatok, ami elképesztően jól esett!
version21 Név: Bill
Vélemény: Először nem ilyet terveztem, de valahogy amit eredetileg kigondoltam nem akart úgy kinézni ahogy én akartam, így vettem egy üres lapot és egy teljesen más designt készítettem belőle Billről. Alapvetően a fejléc szerintem nem volt rossz, de úgy érzem a körítés annyira nem volt az igazi. De szerencsére azért nektek egész pozitív volt a véleményetek.
version22 Név: Kaulitz varázs
Vélemény: Szerintem életem egyik leggyorsabban elkészült dizájnja volt, mert nem volt vele különösebben semmilyen macera. Csak a színekkel szórakoztam egy kicsit, de mégis számomra az egyik legkedvesebb a fotó miatt, ami nálam egy örök favorit. Az észrevételeitek alapján, nektek is tetszett.
version23 Név: Köln
Vélemény: Ez volt a t-h-b-t 3. születésnapjára készült dizájn. Eredetileg volt egy másik verzió is, de aztán némi baráti vélemény után emellett döntöttem, mert mind a négyen rajta voltak, a másikon Gustav nem látszott. A sötét színek maradtak, sajnálom én már csak ilyen vagyok. A visszajelzések pozitívak voltak, és végül is nekem is tetszett.
version24 Név: EMA tűz
Vélemény: Az EMA design közel másfél évig volt fent, de számomra ez volt az első olyan designom, amire azt mondhatom, “Oké, közel 100%-ig elégedett vagyok” talán ezért is nem volt szívem sokáig lecserélni. Viszont ha visszaemlékszem a látogatók véleményeire, azt hiszem a közel négy év alatt ez aratta a legnagyobb sikert. Az oldal költözése előtti utolsó design.

Tokio-H.com korábbi kinézetei

versiontokioh01 Név: MTV Blue
Vélemény: Életem első 100%-osan html designja, amelyet saját magam raktam össze a kódokból. Nagy vágyam volt egy teljesen html alapú oldal, így a fordításokat az Extra-ra költöztettem és ezzel a designal indítottam el.
versiontokioh02 Név: Tom
Vélemény: Teljesen egyszerű, sötét színeken alapuló design, a menüsort pedig a fejlécre költöztettem. A fejlécen található Tomos képek elrendezése a fekete-fehér fotókkal kombinálva nekem is és nektek is nagyon tetszett.
versiontokioh03 Név: GQ
Vélemény: A Starzz.com tárhelye miatt készítettem el ezt a designt. Annyira nem sikerült jól és sajnos ezzel még nem is kaptam meg a kívánt tárhelyet. Talán másfél hónapig volt fent az oldalon.
versiontokioh04 Név: World behind my wall
Vélemény: Honlapszerkesztői pályafutásom legkomolyabb designja, amelyet szintén a tárhely jelentkezéshez készítettem főként. A fejlécen megjelentek a változó képsorok egy szkripttel, és újdonság az oldalsáv kódolása. Kb. egy hónapig dolgoztam és kódoltam ezt a designt és a befektetett idő megtérült mert az oldal megkapta a korlátlan tárhelyet ezzel a designnal. Így 2010. április 2-án az oldal elköltözött az Extra.hu-ról a Starzz.com-ra!