Oldal története

Végre megszállt az ihlet, hogy közel másfél év után leírjam az oldal történetét. Jó most azt gondoljátok, mit kell erről sztorizni, hiszen annyi, hogy létrehozol egy oldalt a gportal főoldalán… De nem, a t-h-b-t története azért nem itt kezdődik, hanem kicsit visszább kell menni az időben, mondjuk 2006. szeptember legelejére.

Akkoriban vettem át egy Tokio Hoteles oldal szerkesztését, mert a lány akié volt már nem szerette őket. Kb. két hétig csináltam azt az oldalt de, valahogy nem éreztem a magaménak, mert igazából nem én csináltam, és azt se tudtam mi, hogy működik és a lány se engedett nekem nagy “alkotói szabadságot”, hogy úgy alakítsam az oldalt, ahogy nekem tetszik. Közben Jeny írt nekem egy e-mailt, aminek tartalmát nem tehetem közre tiltása miatt, de az volt a lényeg, hogy mi lenne, ha közösen csinálnánk azt az oldalt.

Aztán végül is pont kapóra jött, hogy a lány visszakérte az oldalát (és végül törölte az egészet) mert így egy teljesen új dologba kezdhettünk bele, és ezzel nem csak egy oldal indult el hanem egy különleges barátság is. Bár azért félve vágtam bele a dologba, mert más korosztály vagyunk és az ország két különböző pontján lakunk, de aztán összecsiszolódtunk ma meg már kb. zsák meg a foltja vagyunk. De térjünk vissza a lényegre…

2006. szeptember 17-én nyílt meg a t-h-b-t és igaz eleinte nem volt olyan szép az oldal mint mostanában, de az idő előre haladásával belerázódtam és kijelenthetem, hogy egyre jobban fejlődött és szépült az oldal. Lehet a dizájnja nem veszi fel a többi oldaléval a versenyt, viszont a tartalom mindig is nagyon fontos volt és lesz is számomra. Szinte minden nap van frissítés, a legújabb fordításokkal, amiket én készítek, a legfrissebb hírekkel és a legaktuálisabb képekkel.

2007 nyara óta az oldal saját galériával is bővült, ami ma már közel 30.000 képet tartalmaz az elmúlt öt és fél évről. A jelenlegi formáját az oldal végül is 2007.08.18-19-e között nyerte el.

Végszóként, ha rajtunk múlik ez az oldal örökké létezni fog, mert nagyon közel áll a szívünkhöz és ezzel is támogatjuk egy kicsit a srácokat, hogy eljuttatjuk hozzátok a legújabb dolgokat.

Azért némi változás történt az elmúlt hónapokban. Jeny tavaly tájékán teljesen kiszállt az oldal szerkesztéséből, bár addig is főleg én vittem a dolgokat. Szép csendes volt az elválás, semmi harag, de sajnos azért már nem vagyunk annyira jóban, mint régen.

Viszont pozitív dolgok is történtek. Az oldal többször lett hónap oldala nagyon szuper oldalakon, kétszer szerepelt már a G-Portál főoldalán és egy ideje eszméletlen sok kedves dícséretet kapok, ami nagyon jól esik.

A t-h-b-t Translations a t-h-b-t.gportal.hu aloldalaként nyílt meg 2008. szeptember 17-én, az oldal második szülinapja alkalmából.
Szerintem egy idő után mindenkinél eljön az a pont, hogy új dolgokat akar kipróbálni, viszont ahhoz nem igazán lett volna türelmem, hogy az egész oldalt átköltöztessem ilyen rendszerbe. Viszont a G-Portalos rendszer után már régóta szerettem volna kipróbálni az oldal szerkesztés kicsit “komolyabb” szinten, ezért készítettem egyrészről ezt az aloldalt így.
Másrészt rengeteg fordításom van a Tokio Hotelről és szerettem volna, ha átláthatóbban megjelennek egy helyen.