Oldal elismerései

Az oldal első díja, amely során a  oldalon a hónap oldala lettem júniusban!

Tokio Hotel-Fans.hu hónap oldala: t-h-b-t.gportal.hu

Külső 7/10
Az oldal külseje rendezett, átlátható. A két pont levonást a kis (kb 1cm) elcsúszás miatt kapta (Mozillában), és a menüpontokban lévő furcsa fehér nyilak miatt. Az valahogy nem illik oda. Még egy pontot levontam, mert néhány menüpontban elég érdekes elcsúszások vannak, ezeket érdemes lenne átnézni és kijavítani. Nem az az átlagos erőltetett g-portálos oldal, amikor mindenáron felnyomják a menüsort a fejlécre, mert az “olyan html”. A betűtípus is rendben van, olvasható és egységes. Összeillenek a színek is, nem veszi el a figyelmet a tartalomról.

Tartalom 10/10
Még régebben jártam erre, és már akkor is a tartalom tetszett a leginkább, mert nagyon sok az érdekes fordítás, ami más oldalon nincs. Egyszóval az oldal teljesen rendben van tartalmilag. Igényes, egyedi menüpontok, látszik, hogy nagyon sok a saját írás, és nem pl. wikipédiáról van kimásolva-beillesztve. Nincsenek üres és egysoros menüpontok. Az oldal tényeket ír le, nincsenek félrevezetések, találgatások, nem közöl pletykákat hírként. Alapvetően minden megvan, és azok is minden fontos dolgot megtudhatnak a bandáról, akik nem tudják mi az a Tokio Hotel. A frissítések rendszeresek, pontosak. (az angol mondatokat/szavakat viszont mellőzni kéne, mert nem mindenki érti)

Rendezettség/átláthatóság 10/10
Minden a helyén van, gondolom ezt nem is kell nagyon magyarázni: a menüpontok neve tényleg azt takarja, ami benne van, és minden oda van besorolva, ahova tényleg beillik. (pl nem követi el azt a nagyon gyakori hibát, hogy az érdekességek a “media” részbe kerül) Ami viszont a legjobban tetszett: tényleg csak az van az oldalsó sávban, ami szükséges, nincs tele fölösleges linkekkel, képekkel. Sokkal átláthatóbbá teszi az oldalt, és nem kell kutatni a dolgok után.

Szerkesztő 10/10
Ezen nincs nagyon mit magyarázni. A chates válaszolgatásai alapján segítőkész: normálisan válaszol ha kérdeznek valamit… Nem ír magáról hosszú szövegeket, és a frissítéseknél sem a saját magánéleti dolgairól ír, nem fenyegetőzik bezárással meg szüneteltetéssel. Megfelelően háttérben marad.

siteawards04


G-Portal főoldala 2008.08.08. – 2008.08.15.

siteawards06


A www.tokiohotelvoice.com oldalon a Best Artist kategóriában első helyezett lett az oldal! Számomra sokat jelent ez az elismerés, mert tényleg több színvonalas oldallal voltam versenybe, másrészt ez egy fajta megerősítés számomra, hogy jól végzem a dolgom :)

…Best Artist: t-h-b-t.gp

Miért?
Mert Betty oldala tényleg nagyon tartalmas, tele mindennap frissel és fordításokkal. Nekem is nagyon sokat segít, mivel a fordítások 33,3%-a tőle van :D Na de nem ezért lett ő a kategóriagyőztes, hanem mert szépen leírta mit tartalmaz az oldala, és nem csak írta, tényleg úgy van :D Nagyon elismerem az oldalát, még ha nincs is vele {még} cserém, de majd kitudja mit hoz a jövő ;) Egyébként ebben a kategóriában a t-h-b-t.gp legnagyobb ellenfele a the-ting-tings.gp volt, amelyre pontosan ugyanezek igazak, mint a t-h-b-t.gp-re. Dehát csak 1 győzhet, pedig higyjétek el ha lehetne mindenki kategóriagyőztes lenne.. Nagyon jó szövegeket kaptam Lanától, Alettától és Barbitól is, akiket még azért is nagyon a szívembe tartok, mert szeretik az oldalam =) De sajnos most nem az döntött hogy kit szeretek jobban, hanem tényleg a tartalom és a leírás.. engem a t-h-b-t.gp bemutatószövege fogott meg a legjobban, és ebben a kategóriában Maike & Sara nem tudtak segíteni, mert ugye magyarul volt leírva, és ők nem értik :D Szóval itt egy magyar barátnőm, Veni segített nekem dönteni.. nehéz volt, mert a theri.gp-nek is nagyszerű szövege volt, és alapvetően jobbnál jobb dolgokat olvastunk.. Mindenkinek gratulálok mert mindenkinek csodás oldala van, de legfőképp Bettynek, aki 2008-ban a Best Artist kategória győztese lett =D

siteawards10


November oldala lettem Bálint és Zsani oldalán, a www.thforewer.gporatal.hu-n

siteawards03


G-Portal főoldala 2008.11.14. – 2008.11.21.

siteawards05


Február oldala lettem Dudu oldalán, a www.rasta-prince.de.vu-n.

“Szóval most én választottam. A választásom pedig Betty oldalára esett. Látszik,hogy sokat foglalkozik az oldalával és a design sem rossz. Szép,igényes oldal. Szóval gratulálok Betty!”

siteawards09


Letti a honlapján a www.tokiohotelvoice.com-on március oldalának választott.

“Március oldala idén a t-h-b-t.gp lett, annak ellenére, hogy úgyanúgy, mint februárban Tomcat, ő sem jelentkezett (remélem ez senkinek sem okoz problémát). Hogy miért? Talán azért, mert Betty hatalmas aktivítással szerkeszti oldalát, rengeteget frissít és szívélyesen várja látogatóit. Benézni kötelező ;)”

siteawards02


Rita oldalán a http://www.ritangith.gportal.hu/-n június oldalának választottak!

siteawards01


G-Portál Főoldala 2009.06.12.-2009.06.19.

siteawards07


Második helyezést értem el a http://www.billkaulitz-fans.gportal.hu/ honlapversenyén, hála a TI szavazataitoknak! Ezúton is köszönöm!

siteawards08


Az oldal 5. születésnapjára kaptam ezt a kedves ajándékot Nita Müllertől :)

siteawards11