2017.06.09. Web.de - Bill Kaulitz tűsarkúban Bryan Adams előtt

2017.06.09. Web.de – Bill Kaulitz tűsarkúban Bryan Adams előtt

Bill Kaulitz tűsarkúban: A Tokio Hotel énekesének rajongói számára biztosan nem meglepő az a tény, hogy időről-időre újra felfedezi magát divat szempontjából.

De mikor a lipcsei születésű énekes szexi harisnyába bújik és tűsarkakon tipeg végig Amszterdamon, akkor egyre érdekesebb a helyzet.

A 27 éves énekes Instagramon osztott meg magáról egy fotót, hogy milyen szexi és hogy égig érő tűsarkakon áll – de ez még nem minden.

Nem kisebb személy, mint maga a zenész, Bryan Adams (57) öltöztette kamerája előtt szűk harisnyába az énekest, és készített róla fotókat csábító pózokban.

A fotók nem pusztán hóbortból készültek. Ezek professzionális fotók a Zoo magazinnak – ami egy fényképész magazin, melyet Byan alapított 2004-ben és amelynek saját maga is rendszeresen készít fotókat hírességekről.

Az 1959-es születésű énekes, 259.000 követőjének készített egy kis kép összeállítást a közösségi felületére. Láthatják Billt fekete kalapban, ujjatlan garbóba és hosszú latex kesztyűben. Vagy Mr. Kaulitzot sötét nagyi harisnyában és átlátszó blúzban, miközben a fürdőszobában ajkait rúzsozza.

A “Summer of 69” énekese évek óta sikeres fotós és már olyan tekintélyes magazinoknak fotózott, mint például a Vogue, a Harper’s Bazaar vagy az angol GQ. Egy lovagi elismerés: egy fotózás II. Erzsébet királynőjével és a férjével, Fülöp herceggel!

Habár Bill nem királyi méltóság, de még is sikerült Bryan Adams címlapjára kerülnie, mint egy sikeres német zenekar énekese illetve, mint divat ikon, de nem csak ezért: már többször fotózták drága ruhákban olyan magazinoknak, mint az Interview Magazine vagy a L’Officiel Hommes.

Igaz, hogy “Billy”-ként kiadott egy szóló albumot, de az emberek gyakran láthatják Instagram profilján, hogy Billben meg van a potenciál, hogy sikeres divattervezővé is váljon.

Forrás: Web.de