[DE] BUNTE Magazine #23 – Mi van a modell és a zenész között?

[DE] BUNTE Magazine #23 – Mi van a modell és a zenész között?

Shermine Shahrivar egyre gyakrabban és gyakrabban tűnik fel a Tokio Hotel gitárosával, Tom Kaulitzcal. Egy új nyári szerelem kezdete?

Tipikus este Berlin szívében a Neuen Odessa Barban. A főváros arany ifjúsága a hiúságok színpadává változtatja ezt a pár négyzetmétert, és csak azok csatlakozhatnak a partihoz, akiket beengednek a biztonságiak. Feltűnt pár híresség: a gyönyörű szemű modell, és a Tokio Hotel gitárosa, aki még manapság is megőrjíti a tiniket. Nagyon gyengéden néznek egymásra. Shermine Shahrivar (34) és Tom Kaulitz (27) törzsvendégek. „Szikrázott köztük a levegő”, mondta egy vendég. „A barátságnál több van köztük”, mondja egy másik vendég, aki jól ismeri őket. Az elmúlt hónapokban Shermine és Tom gyakran találkozgattak. Tom ikertestvérén, Bill Kaulitzon keresztül ismerkedtek meg, aki a modell jó barátja. Az elmúlt hetekben komolyra fordultak a dolgok. A barátok romantikus vacsorákról suttognak a Grill Royal VIP-étteremben, amely közel van a Kaulitz testvérek luxus lakásához, és ahol Shahrivar is gyakran megfordul. A modell a következőket mondta a BUNTE-nak: „Tom rendes srác. Nincs több mondanivalóm.”
Még csak egy év telt el azóta, hogy Shermine nyilvánosságra hozta érzéseit a FIAT milliárdosa, Lapo Elkann (39) iránt, egy szerelmes fotósorozatban, melyek Cannesben, Ibizán és Szardinián készültek. Egy modern tündérmese, melyet a fotósok vakui követtek nyomon. A kapcsolat végét négy hónappal később hozták nyilvánosságra, ahogy korábban az Alkonyat sztárjával Xavier Samuellel (33) és a milliomos Markus Klosseckkel (48) is, akitől Shermine lánya, Aurelie Dahlia (3) született.
Vajon ezúttal másként lesz? Tom barátai szerint, a gitárosnak komolyak a szándékai és mély érzései vannak Shermine iránt. Augusztusban ikertestvérével visszatér los angelesi villájukba. Így valószínű Shermine Shahrivar is gyakran megfordul majd arra. Emellett jól ismeri Los Angelest, hiszen egyik exe, Thomas Kretschmann is a szomszédságban lakik.

Képek:
#1.: Pár ital a barátokkal Berlinben. Mellette ül a gitáros Tom Kaulitz és ikertestvére, Bill.
#2.: Shermine Shahrivar és Tom Kaulitz nagyon bensőségesen mutatnak.
#3.: Csábító. Az egykori, Miss Európa jól ismert méreteiről (80-62-90) és híres barátairól.
#4.: Boldog múlt. A modell és a FIAT-örökös, Lapo Elkann Saint-Tropezban.